سمینار علمی «نقش خانواده در پیشگیری از اعتیاد جوانان به مخدرات» برگزار شد

سمینار علمی نقش خانواده در پیشگیری از اعتیاد جوانان به مخدرات امروز چهارشنبه (15 قوس مطابق 23 جمادی الاول 1445) در تالار کنفرانس رازی برگزار گردید.

استاد محمدسلیم سلیمی در سخنان افتتاحیه خود، برگزاری این گونه نشست‌ها را برای محصلین مهم دانست و گفت: محصل می‌تواند با استفاده از تجارب اساتید، راه را برای آینده بهتر خود و خانواده خود هموارتر سازند.

پوهنمل عبدالرب منیب استاد پوهنتون تعلیم و تربیه کابل، در صحبت‌های خود، جوانان را هسته و قدرت جامعه دانست و افزود: هرگاه هستۀ یک جامعه آسیب ببیند، کل جامعه آسیب می‌بیند و ازهم فرو می‌پاشد.

وی همچنین با اشاره به اضرار مواد مخدر و نقش خانواده در پیشگیری از اعتیاد جوانان گفت: بهترین راه پیشگیری از اعتیاد جوانان داشتن الگوی نیک است. والدین می‌توانند الگوی نیک برای فرزندان شان باشند.

استاد منیب، انتخاب دوست خوب را یکی دیگر از راه‌های پیشگیری از اعتیاد جوانان دانست و افزود: جوانان باید در انتخاب دوست خوب محتاط باشند.

این سمینار علمی با دعای خیر استاد محمدسلیم سلیمی پایان یافت.

دیدگاه‌ خود را بنویسید