محفل ختم قرآن کریم در مؤسسه تحصیلات عالی رازی برگزار شد محفل ختم قرآن کریم روز پنج‌شنبه (28 جدی مطابق 6 رجب 1445) در تالار کنفرانس رازی برگزار گردید.

محفل ختم قرآن کریم در مؤسسه تحصیلات عالی رازی برگزار شد
در این محفل رئیس عمومی، معاون علمی-تدریسی، معاون مالی و اداری، معاون امور محصلان، رئیس پوهنحی تکنالوژی طبی، معاون علمی انیستیتوت علوم صحی رازی، هیئت محترم وزارت تحصیلات عالی، هیئت محترم وزارت مهاجرین و عودت‌کنندگان، رئیس محترم پوهنتون غرجستان، مسئولان پوهنتون دولتی غزنی، شمار قابل توجهی از بزرگان و نمایندگان ولسوالی پغمان، معاون و آمر روابط عامه و آمر تحقیقات مؤسسه تحصیلات عالی زاول، شماری از استادان محترم پوهنتون جامعه المصطفی-واحد کابل، اساتید، کارمندان و نمایندگان محصلان مؤسسه تحصیلات عالی رازی شرکت ورزیده بودند.
این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید توسط قاری محمدشعیب اعظمی آمر دعوت و ارشاد اداره ملی حفاظت از محیط زیست آغاز گردید.
سپس داکتر نصیراحمد ارغندابی رئیس عمومی مؤسسه تحصیلات عالی رازی در سخنرانی افتتاحیه خود از تمام اشتراک‌کنندگان به‌ویژه مهمانان وزارت‌های تحصیلات عالی و وزارت مهاجرین و پوهنتون‌های همکار ابراز تشکری کرده، اظهار داشت: مؤسسه تحصیلات عالی رازی تلاش دارد تا با جذب استعدادهای نخبه، زمینۀ خدمات اجتماعی را برای جامعه فراهم نماید.
متعاقباً استاد محمدسلیم سلیمی معاون علمی-تدریسی مؤسسه تحصیلات عالی رازی، با بیان پیام مؤسس محترم مؤسسه تحصیلات عالی راز سید امان‌الله امین و همچنین با اشاره به کارکردهای علمی و تحصیلی این مؤسسه طی سال جاری، گفت که مؤسسه تحصیلات عالی رازی با فعالیت‌های چشم‌گیر و قابل توجهی که در عرصه‌های علمی و تحصیلی انجام داد توانسته است دیدگاه مثبت وزارت تحصیلات عالی را نسبت به این پوهنتون به دست بیاورد. ارسال مکتوب نتایج مثبت ارزیابی وزارت محترم تحصیلات عالی به این مؤسسه گواه این مدعاست.
وی همچنین از برگزاری سمینارهای علمی، همایش‌ها و ورکشاپ‌های ظرفیت‌سازی در این مؤسسه یادآوری کرد و افزود: مؤسسه تحصیلات عالی رازی با ایجاد کورس‌های کوتاه مدت، ایجاد کلینک تدریسی، فعال‌سازی کمیته‌های 14 گانه ارتقای کیفیت، ارزیابی و تجدید پلان استراتژیک جدید مؤسسه برای پنج سال آینده و راه‌انداز کانکور بهاری سال 1403 توانسته است راه توسعه علمی خود را بپیماید. مفتی فرید‌الله حقانی آمر و مسئول دعوت و ارشاد وزارت مهاجرین، شیخ الحدیث شاکرالله وحدت رئیس دعوت و ارشاد وزارت تحصیلات عالی، مفتی رضوان الله منیب رئیس پلان، پالیسی و تقنین وزارت تحصیلات عالی و استاد شیرآقا نورزاد استاد مؤسسه تحصیلات عالی رازی، هرکدام به نوبۀ خویش از فعالیت‌های مؤثر این مؤسسه و هیئت رهبری آن، تشکری کرده شروع کانکور بهاری 1403 را با برگزاری ختم قرآن کریم، به فال نیک گرفته بر استمرار راه علم و دانش تأکید کردند.
محفل با قرائت ختمانه توسط قاری سید نعمت‌الله سادات و دعای شیخ‌الحدیث شاکرالله وحدت و صرف طعام چاشت پایان یافت.محفل ختم قرآن کریم در مؤسسه تحصیلات عالی رازی برگزار شد
وی همچنین از برگزاری سمینارهای علمی، همایش‌ها و ورکشاپ‌های ظرفیت‌سازی در این مؤسسه یادآوری کرد و افزود: مؤسسه تحصیلات عالی رازی با ایجاد کورس‌های کوتاه مدت، ایجاد کلینک تدریسی، فعال‌سازی کمیته‌های 14 گانه ارتقای کیفیت، ارزیابی و تجدید پلان استراتژیک جدید مؤسسه برای پنج سال آینده و راه‌انداز کانکور بهاری سال 1403 توانسته است راه توسعه علمی خود را بپیماید. مفتی فرید‌الله حقانی آمر و مسئول دعوت و ارشاد وزارت مهاجرین، شیخ الحدیث شاکرالله وحدت رئیس دعوت و ارشاد وزارت تحصیلات عالی، مفتی رضوان الله منیب رئیس پلان، پالیسی و تقنین وزارت تحصیلات عالی و استاد شیرآقا نورزاد استاد مؤسسه تحصیلات عالی رازی، هرکدام به نوبۀ خویش از فعالیت‌های مؤثر این مؤسسه و هیئت رهبری آن، تشکری کرده شروع کانکور بهاری  1403 را با برگزاری ختم قرآن کریم، به فال نیک گرفته بر استمرار راه علم و دانش تأکید کردند.