مؤسسه تحصیلات عالی رازی کارکردهای ریاست صحت عامه کابل را تقدیر کرد

مؤسسه تحصیلات عالی رازی با برپایی محفل باشکوهی، از کارکردهای رئیس و اعضای هیئت رهبری ریاست صحت عامه کابل تقدیر نمود.

در محفلی که به همین مناسبت روز سه‌شنبه (9 عقرب مطابق 16ربیع الثانی 1445) در تالار کنفراس این مؤسسه دایر شده بود، رئیس، معاونان، کارمندان، استادان و محصلان به شمول معاون علمی-تدریسی و شماری از محصلان انستیتوت علوم صحی رازی شرکت کرده بودند.

دوکتور نصیراحمد ارغندابی رئیس عمومی مؤسسه تحصیلات عالی رازی، تشریف‌آوری رئیس و اعضای هیئت رهبری ریاست صحت عامه کابل را به این نهاد تحصیلی خوشامدید گفت.

وی با ابراز سپاس از فعالیت‌های قابل‌قدر ریاست محترم صحت عامه کابل در جهت ارائه خدمات صحی برای مردم عزیز کشور، گفت: ما تلاش می‌کنیم تا در کنار ریاست محترم صحت عامه، خدمات ارزنده‌ای را به جامعه ارائه نماییم.

استاد محمدسلیم سلیمی معاون علمی-تدریسی نیز بر همکاری‌های علمی-تخنیکی هردو نهاد تأکید نمود و گفت: با فراهم‌آوری تسهیلات لازم تخنیکی، محصلان رازی قادر خواهند بود تا خدمات شایسته‌ای را به جامعه ارائه نمایند.

داکتر عبدالقدوس بریالی رئیس صحت عامه ولایت کابل، الحاج داکتر ظاهرگل حدران رئیس شفاخانه چشم نور و داکتر عبدالشافی عاصم معاون ریاست صحت عامه کابل هرکدام به نوبه، بر همکاری‌های علمی-تخنیکی و فراهم ساختن زمینه‌های آموزش و خدمت برای محصلان، تأکید نمودند.

در پایان محفل، لوح تقدیری که از سوی هیئت رهبری مؤسسه تحصیلات عالی رازی برای رئیس و اعضای هیئت رهبری ریاست صحت عامه کابل در نظر گرفته شده بود، تقدیم گردید. بدین ترتیب از کارکردها و فعالیت‌های محترم الحاج داکتر عبدالقدوس بریالی، رئیس صحت عامه ولایت کابل؛ الحاج داکتر ظاهرگل حدران، رئیس شفاخانه چشم نور، الحاج داکتر عبدالشافی عاصم، معاون ریاست صحت عامه کابل؛ داکتر محمداکبر ستانکزی، مشاور تخنیکی ریاست صحت عامه کابل؛ داکتر محب‌الله احمدزی، رئیس شفاخانه ایرینا سلیمی، داکتر نجیب‌الله صافی، آمر معافیت کتلوی کابل، داکتر میرزاخان شیرزاد، آمر شفاخانه ناحیوی رحمان‌مینه، داکتر فرید احمد کریمی، آمر شفاخانه ناحیوی احمدشاه بابامینه؛ داکتر عطاءالله مبین، آمر کلینیک ترمینل میدان هوایی بین‌المللی کابل؛ داکتر عبدالولی کیهان، آمر مرکز صحی قلعه بختیار؛ داکتر محمداشرف، آمر مرکز صحی بستردار قصبه؛ داکتر نظام‌الدین، آمر مرکز صحی چهلستون؛ مهدی نعیمی، مدیر تحریرات ریاست صحت عامه کابل؛ محمدداود آغا، مسئول لوجستیک و الحاج وحید شکوری، آمر منابع بشری ریاست صحت عامه ولایت کابل، تقدیر به عمل آمد.